Spring 2012 Final Exam Bell Schedule May 22 - 24, 2012

Monday will be a regular 7 period day schedule

	Tuesday, May 22 nd	
Period	Time	Length
1	8:25 – 9:05	40 minutes
2	9:10 – 9:50	40 minutes
3	9:55 – 10:35	40 minutes
4	10:40 – 11:20	40 minutes
EXAM 6	Lunch A: 11:20 – 11:50 (lunch)	30 minutes
	11:55 – 1:50 (exam)	115 minutes
	11:25 – 11:55 (exam)	30 minutes
	Lunch B: 12:00 – 12:30 (lunch)	30 minutes
	12:35 – 1:50 (exam)	75 minutes
	11:25 – 12:40 (exam)	75 minutes
	Lunch C: 12:40 –1:10 (lunch)	30 minutes
	1:15 – 1:50 (exam)	35 minutes
EXAM 7	1:55 – 3:40	105 minutes

	Wednesday, May 23 rd	
Period	Time	Length
EXAM 2	8:25 – 10:10	105 minutes
Review 3*	10:15 – 11:00	45 minutes
EXAM 4	Lunch A : 11:00-11:40 (lunch)	40 minutes
	11:45 – 1:50 (exam)	125 minutes
	Lunch B: 11:05 – 11:45 (exam)	40 minutes
	11:50 – 12:30 (lunch)	40 minutes
	12:35 – 1:50 (exam)	75 minutes
	Lunch C: 11:05 – 1:10 (exam)	125 minutes
	1:10 – 1:50 (lunch)	40 minutes
EXAM 5	1:55 - 3:40	105 minutes

^{*} Review and complete part I and II (student information, TAKS/EOC, and Attendance) of the FYP Paperwork.

	Thursday, May 24 th	
Period	Time	Length
EXAM 1	8:25 – 10:10	105 minutes
EXAM 3	Lunch A : 10:10-10:40 (lunch)	30 minutes
and FYP 3 paperwork	10:45 – 12:30 (exam)	105 minutes*
	Lunch B & C: 10:15 – 10:55 (exam)	40 minutes*
	10:55 – 11:25 (lunch)	30 minutes
	11:35 - 12:30 (exam)	55 minutes*

Note:

- . Lunches: Wednesday will be by hallway (same as regular schedule).
- 2. Students are to stay in their classrooms the ENTIRE EXAM PERIOD so they are not in the hallways to disturb other students taking exams. NO EXCEPTIONS.
- 3. On Tuesday Hammond Oliver PM students will eat first lunch before getting on the bus to go to HO.